Webshop » Tenten » Luifels » Dare To Be Different Quad Luifel 250x200cm

Dare To Be Different Quad Luifel 250x200cm

DTBD Quad Luifel 250x200 Dare To Be Different Quad Luifel 250x200cm

DTBD Quad Luifel 250x200 Dare To Be Different Quad Luifel 250x200cm

€ 350,00

Informeer naar de beschikbaarheid

De Dare To Be Different Quad is de snelst opzetbare luifel in ons assortiment.

Alle stokken van deze luifel zitten vast in de cassette waardoor gemak het toverwoord is bij de Quad. De luifel is binnen drie minuten op te zetten. Daarnaast is de Quad een voordelig alternatief voor wie vijf vierkante meter luifel ruimte voldoende is.

De luifel wordt opgeborgen in een cassette met rits. De Quad kan aan zowel de rechter- als de linkerzijde van het voertuig worden gemonteerd. Er zijn geen extra liggers nodig voor de montage.

Opzetten begint met het afrollen van de luifel. Twee telescoopstokken houden de voorzijde van de luifel op afstand van de cassette. Na het uitrollen wordt met de twee staanders de gewenste hoogte van de luifel ingesteld.

Optioneel leveren wij voor de Quad een comfortabele ondertent met inritsbare kuip. Alle wanden zijn voorzien deuren met PVC-ramen en zijn afsluitbaar met horrengaas. Hierdoor kan eenvoudig geventileerd worden zonder last te hebben van insecten. Met deze ondertent creëert u een volledig voortent naast uw auto of camper.

Specificaties: 
  • Tentdoek (kleur): Sand
  • Tentdoek (materiaal): 300g canvas (35% katoen / 65% polyester) met PU-coating, waterdicht 2500mm, ripstop en UV-bestendig
  • Transporthoes (kleur): grijs
  • Transporthoes (materiaal: PVC (1200D-680g), naden hoogfrequent gelast
  • Afmeting in transporthoes: 255x10x10cm of 205x10x10cm (lxbxh)
  • Afmeting opgezet: 250x200cm of (lxb)
  • Gewicht: 7,5kg
  • Garantie: 2 jaar.

Optioneel verkrijgbaar:

Quad ondertent: € 650,00
Quad zijwand: € 145,00
Quad Voorwand: € 145,00

Garantie en registratie:

Standaard krijg je 2 jaar garantie bij aanschaf van de Quad Luifel, door jouw product hier te registreren krijg je 1 jaar extra. Registreer daarom snel jouw luifel en ontvang 1 jaar langer garantie! 

Ophalen:

Ophalen van daktenten is mogelijk na een bevestigde afspraak. Je krijt de tent dan mee, met of zonder doos en we helpen je inladen.

Montage:
Monteren van de luifel doen we samen met jou. Je krijgt dan ook een uitleg met tips & tricks. Hiervoor rekenen wij € 35,00. Voor dit bedrag zorgen we ervoordat de luifel op jouw dakdragers gemonteerd wordt. 

Let op! Wanneer je de luifel wilt laten monteren op een roofrack, kunnen er extra hulpmiddelen nodig zijn.  Neem contact met ons op voor overleg, wanneer je een roofrack hebt.

Bezorgen:

Het is ook mogelijk binnen Nederland en België om de luifel thuis te laten bezorgen. Hiervoor werken we samen met Brenger. De kosten hiervoor bedragen € 79,50 inclusief BTW. Dit zijn de daadwerkelijke kosten die Brenger in rekening brengt.


Webshop gemaakt met EasyWebshop