Webshop » Highmoor Outdoor Business Solutions

De Tentenwinkel Business Solutions

Wilt u ook “Glamping” aanbieden op de camping, maar vindt u de investering wat aan de hoge kant? Bij De Tentenwinkel hebben we een goede, maar bovenal voordelige oplossing!

Snel op te zetten, snel op te ruimen… Veel concepten vragen dagen van arbeid voor het klaar maken voor het seizoen en aan het einde van het seizoen voor het opruimen… Onze tenten staan in een handomdraai!

Zowel zonder als mét vlonder te plaatsen

Door gebruik te maken van zeer robuuste PVC kuipzeilen, kunnen deze tenten gewoon op de grond geplaatst worden, zonder dat men last heeft van optrekkend vocht. Wilt u de gast liever wat meer comfort bieden en een luxere uitstraling, kunnen wij u ook voorzien van een vlonder met terras onder de tent.

Hoogwaardige materialen

Al onze tenten zijn gemaakt met 340 grams polycotton all season doek met de hoogste UV bescherming.
De grondzeilen van de tenten zijn gemaakt van zeer robuust 14 x 14 220 grams PE
De tenten zijn in Nieuw Zeeland ontworpen voor seizoensgebruik en zijn onder de zwaarste omstandigheden getest.

Drie modellen met meerdere mogelijkheden

De serie bestaat uit drie modellen:

Airforce 1, geschikt voor 2 tot 4 personen met een grondmaat van 350 x 650 cm en een aanbevolen vlondermaat van ca 500 x 850 cm (andere afmetingen mogelijk).
Fortress, geschikt voor 4 personen met een grondmaat van 420 x 740 cm en een aanbevolen vlondermaat van ca 550 x 900 cm (andere afmetingen mogelijk)
Delta Force, geschikt voor 4 tot 8 personen met een grondmaat van 560 x 765 cm en een aanbevolen vlondermaat van ca 850 x 750 cm (andere afmetingen mogelijk)

De modellen zijn allemaal uit te breiden met een “Sunroom”, waarmee de overdekte en beschutte leefruimte in één klap verdubbeld wordt.

Inrichting

Ook voor een passende inrichting kunnen wij zorgen. Stoelen, tafel, verlichting, kastruimte, kooktoestellen etc. Het is allemaal mogelijk.

Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend
Webshop gemaakt met EasyWebshop