Bezorgen en afhalen

Bezorgen en afhalen van bestellingen

Bezorgen

Tijdens de bestelprocedure kunt u een keuze maken tussen 'Gratis afhalen' of 'Bezorgen'.

De kosten voor het bezorgen kunt u te allen tijde terugvinden in het winkelwagentje. Zodra de bestelling bij ons verzonden is, ontvangt u een e-mail met daarin een code. Deze Track & Trace code ontvangt u 's avonds, na 22.00 uur. Met deze code kunt u via internet de zending volgen. Het kan voorkomen dat u de melding krijgt: 'Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie'. Deze melding kan veroorzaakt worden doordat de transporteur de volgcode nog niet heeft verwerkt.

Het is een bekend probleem dat onze e-mailberichten naar Microsoft e-mailadressen zoals Outlook, Hotmail, Live, en MSN in de map "Ongewenste mail" terecht komen. Controleer deze map altijd even. Gebruik bij voorkeur een ander e-mailadres.


Afhalen

Tijdens de bestelprocedure kunt u een keuze maken tussen 'Gratis afhalen' of 'Bezorgen'. Kiest u voor zelf afhalen dan ontvangt u, zodra de bestelling voor u klaarligt, een e-mailbericht met de afhaalbevestiging. LET OP: Uw bestelling is niet direct beschikbaar. Dit kan 3 dagen duren. Pas als u de bevestiging heeft ontvangen dat uw bestelling klaarligt, kunt u deze komen ophalen.

U kunt uw bestelling vervolgens ophalen na een bevestigde afspraak met een afhaaltijdstip. Wanneer u de bestelling komt afhalen is het van belang dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt en een print van de afhaalbevestiging die u via e-mail is toegezonden. Zonder een legitimatiebewijs en de afhaalbevestiging kunnen wij de bestelling niet meegeven.

U kunt ook iemand anders de bestelling op laten halen. Zorg ervoor dat de persoon die uw bestelling op komt halen een kopie van uw legitimatiebewijs bij zich heeft en een print van de afhaalbevestiging die u via het e-mailbericht heeft ontvangen. Ook hierbij geldt dat zonder kopie van het legitimatiebewijs van de persoon die besteld heeft en een afhaalbevestiging niets meegegeven kan worden.

Bij afhalen worden uiteraard geen extra kosten berekend.

Wanneer u uw bestelling zelf komt ophalen is er uiteraard geen sprake van verzendkosten. Mocht u de bestelling willen laten bezorgen op het door u aangegeven adres, dan is er sprake van verzendkosten.

Voor de bestelling van artikelen met een gewicht boven de 30 kg of afwijkende afmetingen, die bezorgd moeten worden, wordt € 65 per bestelling in rekening gebracht, ongeacht het bedrag van de bestelling.

Voor bestellingen met artikelen onder de 30 kg geldt € 7,25 verzendkosten per bestelling. Komt de totale waarde van de bestelling boven de € 100,00 dan wordt deze gratis verzonden.


Verzendkosten

Wanneer u uw bestelling zelf komt ophalen is er uiteraard geen sprake van verzendkosten. Mocht u de bestelling willen laten bezorgen op het door u aangegeven adres, dan is er sprake van verzendkosten.

Voor de bestelling van artikelen met een gewicht boven de 30 kg of afwijkende afmetingen wordt € 39,95 per bestelling in rekening gebracht, ongeacht het bedrag van de bestelling.

Voor bestellingen met artikelen onder de 30 kg geldt € 6,95 verzendkosten per bestelling. Komt de totale waarde van de bestelling boven de € 100,00 dan wordt deze gratis verzonden.


Rembours

Wij leveren geen goederen af onder rembours. Via de website bestelde artikelen moet u altijd meteen afrekenen. Dit kan op verschillende manieren. Bij afhalen kunt u artikelen contant, met pin of creditcard betalen.


Levertijden

De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van het moment van bestellen en de actuele voorraad.
Als u op werkdagen bestelt, wordt uw bestelling binnen 1-3 werkdagen verstuurd.

Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat en is meegegeven aan de pakketdienst, ontvangt u van ons per mail uw pakbon met een track & trace code.

Houd er rekening mee dat een langere levertijd mogelijk is vanwege drukte bij pakketdiensten.

Heeft u gekozen voor 'Gratis afhalen' dan ontvangt u een e-mail wanneer de bestelling voor u klaarligt. Deze termijn is binnen 3 werkdagen.

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst die door het gewicht of omvang niet via de reguliere transporteur geleverd kan worden, wordt u daarvan door ons op de hoogte gesteld. De leveringstermijn van deze bestellingen kan langer zijn dan u van ons gewend bent.

Bestellingen in onze webshop worden ook bezorgd op de Waddeneilanden. Wij rekenen hier geen extra kosten voor. Het is doorgaans niet haalbaar uw bestelling binnen 5 werkdagen op de Waddeneilanden te bezorgen. Er is sprake van vertraging door de bootovertocht en er wordt niet bezorgd op zaterdag en zondag.

Voor al het bovenstaande geldt dat de artikelen voorradig moeten zijn. Wanneer door u bestelde artikelen niet voorradig zijn, wordt er contact met u opgenomen.


Meerdere pakketten per bestelling

Het kan voorkomen dat uw bestelling in meerdere pakketten geleverd wordt. Dit kan te maken hebben met de totale afmeting en gewicht van artikelen, maar ook met de beschikbaarheid van verschillende producten binnen 1 bestelling.


Meerdere aflevermomenten

Het kan voorkomen dat uw bestelling in meerdere pakketten wordt afgeleverd. Wij zoeken voor elk pakket automatisch de meest geschikte transporteur. Daardoor kan het voorkomen dat uw deelleveringen door verschillende pakketdiensten bij u thuis worden afgeleverd. Uiteraard ontvangt u in dat geval meerdere Track & Trace codes voor de betreffende pakketten.


Meerdere Track en Trace Codes per bestelling

Het kan voorkomen dat uw deelleveringen door verschillende pakketdiensten bij u thuis worden afgeleverd. Deze verschillende pakketdiensten kunnen verschillende aflevermomenten hanteren. Daardoor kan het zijn dat uw deelleveringen op verschillende dagen en/of tijdstippen worden bezorgd. Mocht dit het geval zijn dan ontvangt u voor elke levering een aparte Track & Trace code.

De Track & Trace code van uw pakket(ten) ontvangt u altijd ’s avonds, na 22.00 uur.

Het is een bekend probleem dat onze e-mailberichten naar Microsoft e-mailadressen zoals Outlook, Hotmail, Live, en MSN in de map "Ongewenste mail" terecht komen. Controleer deze map altijd even. Gebruik bij voorkeur een ander e-mailadres.


Webshop gemaakt met EasyWebshop