Webshop » Daktenten » Daktent accessoires » Dare To Be Different Outdoor Ezi Sky Clips

Dare To Be Different Outdoor Ezi Sky Clips

DTBD Ezi Sky Clips Dare To Be Different Outdoor Ezi Sky Clips

DTBD Ezi Sky Clips Dare To Be Different Outdoor Ezi Sky ClipsDTBD Ezi Sky Clips Dare To Be Different Outdoor Ezi Sky ClipsDTBD Ezi Sky Clips Dare To Be Different Outdoor Ezi Sky ClipsDTBD Ezi Sky Clips Dare To Be Different Outdoor Ezi Sky Clips

€ 17,50

Beschikbaar

De Ezi Sky Clips zijn een handig en eenvoudig in - en uitschuifbaar accessoire voor je daktent of luifel. 

Schuif de Ezi Sky Clips eenvoudig in de peesrand van de daktent of luifel en je kunt al je buitenuitrusting ordenen en ophangen. Hang alles op wat je van de grond wilt houden met de Ezi Sky Clips, van jassen en natte handdoeken tot rugzakken, lampen en schoenen.

Lengte 50 cm (past naast de trap)
Draagvermogen: 5 kg per clip

Set van vijf karabijnhaken

De Ezi Sky Clips worden verkocht in een verpakking van vijf karabijnhaken met de bijbehorende pees die in de peesrand van de daktent kan worden geschoven. Het draagvermogen van de Ezi Sky Clips bedraagt maximaal 5 kg per karabijnhaak. Jassen, natte handdoeken en dagrugzakken, wat het ook is, de Ezi Sky Clips kunnen het aan.

Omdat wij reizen zo simpel mogelijk willen maken, moeten onze producten ook simpel in gebruik zijn. De Ezi Sky Clips zijn dat ook zeker! Schuif de keder (pees) in de peesrand van de daktent of luifel, klik de karabijnhaken door de inslagogen en klaar! De Ezi Sky Clips kunnen blijven zitten wanneer je de daktent inklapt, bij gebruik aan de luifels van Dare To Be Different Outdoor luifel raden we het aan om de Ezi Sky Clips los te halen en dan pas de luifel op te rollen.

De Ezi Sky Clips in combinatie met een ondertent

De Ezi Sky Clips zijn ook te gebruiken, wanneer er een ondertent aan de daktent bevestigd is. Ook kunnen de Ezi Sky Clips op meerdere manieren bevestigd worden aan de tent, aan de zijkant links, rechts of aan de voorkant (kant van de ladder). 

De Ezi Sky Clips zijn te combineren met de Ezi Carryall en te gebruiken als schoenentas voor al onze daktenten en andere daktenten.


Webshop gemaakt met EasyWebshop