Webshop » Daktenten » Daktent accessoires » Dare To Be Different Outdoor Ezi Organizer

Dare To Be Different Outdoor Ezi Organizer

DTBD Ezi Organizer Dare To Be Different Outdoor Ezi Organizer

DTBD Ezi Organizer Dare To Be Different Outdoor Ezi OrganizerDTBD Ezi Organizer Dare To Be Different Outdoor Ezi OrganizerDTBD Ezi Organizer Dare To Be Different Outdoor Ezi OrganizerDTBD Ezi Organizer Dare To Be Different Outdoor Ezi Organizer

€ 24,99

Beschikbaar

De Ezi Organizer van Dare to be Different Outdoor is het perfecte accessoire voor elke avontuurlijke reiziger. Deze handige organizer houdt al je spullen geordend en binnen handbereik tijdens je kampeeravonturen. 

De Ezi Organizer is gemaakt van stevig maar toch zacht materiaal en heeft verschillende vakken in verschillende maten om al je spullen in op te bergen. Of het nu gaat om je telefoon, portemonnee, zonnebril, kaarten of andere kleine spullen, de Ezi Organizer zorgt ervoor dat alles op zijn plaats blijft.

Een multifunctioneel product

De organizer kan eenvoudig aan de binnenkant van uw daktent of de buitenkant van uw daktent worden bevestigd, waardoor hij multifunctioneel is. Bij gebruik aan de binnenkant kun je kleine spullen opbergen, zoals sleutels, telefoon, tablet of tandpasta.

Wanneer je de Ezi Organizer aan de Ezi Sky Clips aan de buitenkant van de daktent hangt, kun je de Ezi Organizer gebruiken als kruidenrekje tijdens het koken of om ander klein materiaal in op te bergen.

Een stijlvol ontwerp

De Ezi Organizer is niet alleen praktisch, maar ziet er ook stijlvol uit. Verkrijgbaar in zwart met rode details, past perfect bij de rest van je kampeerspullen.

Of je nu een weekendje weg gaat of een lange reis maakt, de Ezi Organizer van Dare to be Different zorgt voor gemak en comfort tijdens al je avonturen. Bestel hem vandaag nog en ervaar het zelf!


Webshop gemaakt met EasyWebshop