TotalCool 3000, écht koel

De Totalcool 3000 is een écht cool product!

totalcool-tc3000-06-small
Je kent het wel: lekker op vakantie in je tent, (kampeer)bus, camper of caravan en onderweg kun je heerlijk gebruik maken van de airco van je voertuig. Als je stil staat niet meer... Probleem... Maar wij hebben de oplossing!

In de zomer van 2015 bedachten twee Britse vrienden met een grote passie voor kamperen de TotalCool 3000; een aircooler, die écht werkt, (veel) stiller is dan een Airco én nog meer voordelen heeft. 

En airconditioning op 12V is vaak niet haalbaar, aangezien deze dusdanig veel stroom trekt, dat er wel een hele uitgebreide installatie achter moet hangen met accu's, zonnepanelen en een goede inverter. Bij de Totalcool 3000 is dat heel anders. Met een verbruik tussen de 0,3 A en 1,8 A en maximaal 22 Watt is deze aircooler zeer zuinig met zijn verbruik.

Zowel thuis als onderweg te gebruiken

Omdat er standaard een 230V en 12V kabel meegeleverd wordt, is dit een apparaat, wat zowel thuis als onderweg te gebruiken is. Dus ook voor je thuiskantoor, slaapkamer of zelfs de woonkamer is de TotalCool 3000 een aanrader.

Voor meer info, prijzen en specificaties ga naar: TotalCool

 totalcool-logo-d3





Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop