Recyclen: tenten in plaats van plastic afval!

Wanneer je de natuur in trekt, wil je daar uiteraard zo veel mogelijk van genieten. Dat kan nu nóg meer met de tenten van het merk Tambu!


Oftewel: TENTEN IN PLAATS VAN PLASTIC AFVAL

tambu-logo

Toen ze bij Tambu tenten aan het nadenken waren over de eerste stappen naar hun eigen bedrijf was de filosofie: Je kunt goed doen voor de wereld en de mensheid en toch een bedrijf starten. Dit omarmen wij bij natuurlijk bij De Tentenwinkel!

En zelfs op een gebied dat leuk is! In ons geval is dat kamperen. Sindsdien hebben ze bij Tambu onderzoek gedaan, ideeën uitgewisseld, contacten gelegd, materiaalmonsters onderzocht en nog meer ideeën ontwikkeld. Het leuke is, dat ook wij van De Tentenwinkel daar een kleine bijdrage aan mogen leveren.

Het resultaat is TAMBU, het eerste campingmerk in Europa dat alles wat het verkoopt van gerecyclede materialen vervaardigt. En dat direct ter plaatse, waar het plastic afval zich ophoopt of belandt: in Azië. 

Tambu werkt daar rechtstreeks samen met een fabriek om de supply chains zo kort en transparant mogelijk te houden. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat u krijgt wat wij van ons hebben ontwikkeld: tenten en slaapzakken van gerecyclede PET-flessen. En er zit meer in de ontwikkelingspijplijn - we zeggen alleen maar campingstoelen & co ...

En behalve het merk Tambu gaat de Tentenwinkel steeds meer samenwerkingen aan met bedrijven en producten die het milieu op een voetstuk hebben staan. Hiermee zullen we dan ook in de komende tijd ons assortiment uitbreiden. 

Wil je op de hoogte blijven? Volg dan ook ons dan ook op Facebook





Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop