Webshop » Tenten » Campertenten en Bustenten » Eurotrail Portofino Air oppompbare drive away campertent

Eurotrail Portofino Air oppompbare drive away campertent

EUR Portofino Air Eurotrail Portofino Air oppompbare drive away campertent

EUR Portofino Air Eurotrail Portofino Air oppompbare drive away campertentEUR Portofino Air Eurotrail Portofino Air oppompbare drive away campertentEUR Portofino Air Eurotrail Portofino Air oppompbare drive away campertentEUR Portofino Air Eurotrail Portofino Air oppompbare drive away campertent

€ 899,00 € 899,00

Beschikbaar

Ben je op zoek naar een makkelijk op te zetten en op te ruimen campertent voor de Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroën Jumper of soortgelijke bussen? Dan is de Eurotrail Portofino Air oppompbare drive away bustent de juiste keuze.

Door het oppompbare kruisframe en de extra verstevigingstubes staat de tent niet alleen zeer snel, maar ook stevig! Ook wanneer je met de camperbus op pad gaat, staat de tent "als een huis" en kun je bijvoorbeeld je tafel en stoelen in de tent laten staan.

Door de luifel boven de ingang kun je beschut in en uit lopen. Grote afsluitbare vensters. Veel ventilatiemogelijkheden. Ruime ingangsdeur met permanente ventilatie. Alle deuren zijn voorzien van een extra muggengaas deur voor ventilatie en om insecten buiten te houden. 

De tent heeft een volledig vast grondzeil om water en vuil buiten te houden en wordt geleverd incl. 2 stabilisatie/storm AirTubes.

De Portofino RV Air (aansluithoogte 240-290 cm) wordt bevestigd aan de cassette luifel  met pees. Makkelijk aan en af te koppelen door de ritssluiting.

Inclusief: scheerlijnen, haringen, transport tas, dubbele slag pomp met overdrukventiel.


Specificaties:

  • Materiaal dak: 100% 210D Polyester met een waterkolom van >5000mm
  • Materiaal wanden: 100% 185T Polyester met waterkolom van >3000mm
  • Grondzeil: PE materiaal
  • AirTubes: Ø 10cm (0.6-0.8 bar)
  • Luifelstok: fiberglas Ø 9.5mm
  • Afmeting: 235x250cm
  • Pakmaat: 75x40x40cm
  • Gewicht: 22.9 kg

eurotrail-ancona-air-aansluiting-small
eurotrail-ancona-air-ventiel-small
Webshop gemaakt met EasyWebshop